> Soepen, Buffetten, Lunches, Soep op het werk, Borrelplanken, Horeca, Uitvaarten
> Catering
Buffetten (10 tot 50 personen) grieks, italiaans, frans, aziatisch, stamppot, vraag naar de mogelijkheden.
Verjaardagen, feestjes, borrelplanken, vanaf 10 personen.
Evenementen, huisgemaakte soep voor evenementen, van 10 tot 50 liter, altijd huisgemaakt, staat uw favoriete soep er niet bij, vraag naar de mogelijkheden.
Vergaderlunch, ik verzorg graag uw vergaderlunch, verse broodjes, vers belegd, met o.a. eigen gemaakte salades, ingelegde uien, eigen gemaakte zoeltuur, of huisgerookte kip. Waar ik kan maak ik het zelf. Dit kan natuurlijk ook met een soepje erbij, of een huisgemaakte quiche of een lekker kroketje.
Trainingsdagen, ook kan ik de catering van uw trainingsdag verzorgen, huisgemaakte producten, huisgemaakte soepen, melk, koffie & Thee, vraag naar de mogelijkheden, of bespreek uw ideeen met ons, samen komen we vast tot een goed verzorgde trainingsdag.
Uitvaarten, ook voor uitvaarten kan ik de catering verzorgen, afscheid nemen van uw dierbare, is een emotionele en persoonlijke gebeurtenis, samen met u kunnen wij uw wensen bespreken, om een smakelijke verantwoorde huisgemaakte catering aan te bieden.
> Soep Op Het Werk
Wilt u op een vaste dag in de week, soep op het werk, voor uw werknemers. Ik kan dit voor u verzorgen, inclusief soepketel, die u van mij kunt huren. Altijd huisgemaakt, verse producten. Vanaf 12 tot 40 personen.
U kunt kiezen, vegetarisch, vegan, of toch met vlees of vis.
Zie het "kopje" soepen voor ons assortiment.
> Horeca
Serveert u soep in uw cafe, horecabedrijf, ik kan u ontzorgen. Ik maak huisgemaakte verse soepen en kan ze gevacumeerd aan leveren, ook ingevroren is een optie. Mijn aanbod is groot en varieert met de seizoenen. Vraag naar de mogelijkheden. Zie voor ons assortiment aan soepen het kopje "soepen"
> Seizoens producten
Gedurende de seizoenen, maak ik vaak chutneys, verschillende zuren, zoals courgette-zoetzuur, ingelegde rode ui, atjar tjampoer. Maar ook zelfgemaakte siropen, zoals citroensiroop, vlierbloesemsiroop en lekkere huisgemaakte sambal, sambal brandal, sambal badjak. Ook mag ik mijn eigen zoete olijven, gemarineerd in een heerlijke dressing. Al deze producten gebruik ik ook voor de catering.
Externe inhoud
De inhoud die hier wordt weergegeven kan niet worden weergegeven vanwege de huidige cookie-instellingen.
Deze website kan inhoud of functies aanbieden die door derden op eigen verantwoordelijkheid wordt geleverd. Deze derden kunnen hun eigen cookies plaatsen, bijvoorbeeld om de activiteit van de gebruiker te volgen of om hun aanbiedingen te personaliseren en te optimaliseren.
Cookie-instellingen
Deze website maakt gebruik van cookies om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden. Bepaalde inhoud van derden wordt alleen weergegeven als "Inhoud van derden" is ingeschakeld.
Technisch noodzakelijk
Deze cookies zijn noodzakelijk voor de werking van de website, bijvoorbeeld om deze te beschermen tegen aanvallen van hackers en om te zorgen voor een uniforme uitstraling van de site, aangepast op de vraag van bezoekers.
Analytisch
Deze cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring verder te optimaliseren. Dit omvat statistieken die door derden websitebeheerder worden verstrekt en de weergave van gepersonaliseerde advertenties door het volgen van de gebruikersactiviteit op verschillende websites.
Inhoud van derden
Deze website kan inhoud of functies aanbieden die door derden op eigen verantwoordelijkheid wordt geleverd. Deze derden kunnen hun eigen cookies plaatsen, bijvoorbeeld om de activiteit van de gebruiker te volgen of om hun aanbiedingen te personaliseren en te optimaliseren.