Est. Since 2020

> Soepen, Buffetten, Lunches, Soep op het werk, Borrelplanken, Horeca, Uitvaarten

 > Catering 

  • Buffetten (10 tot 50 personen) grieks, italiaans, aziatisch, stamppot, vraag naar de mogelijkheden.
  • Verjaardagen, feestjes, borrelplanken, vanaf 10 personen.
  • Evenementen, huisgemaakte soep voor evenementen, van 10 tot 50 liter, altijd huisgemaakt, staat uw favoriete soep er niet bij, vraag naar de mogelijkheden. 
  • Vergaderlunch, ik verzorg graag uw vergaderlunch, verse broodjes, vers belegd, met o.a. eigen gemaakte salades, ingelegde uien, eigen gemaakte zoeltuur, of huisgerookte kip. Waar ik kan maak ik het zelf. Dit kan natuurlijk ook met een soepje erbij, of een huisgemaakte quiche of een lekker kroketje. 
  • Trainingsdagen, ook kan ik de catering van uw trainingsdag verzorgen, huisgemaakte producten, huisgemaakte soepen, melk, koffie & Thee, vraag naar de mogelijkheden, of bespreek uw ideeen met ons, samen komen we vast tot een goed verzorgde trainingsdag.
  • Uitvaarten, ook voor uitvaarten kan ik de catering verzorgen, afscheid nemen van uw dierbare, is een emotionele en persoonlijke gebeurtenis, samen met u kunnen wij uw wensen bespreken, om een smakelijke verantwoorde huisgemaakte catering aan te bieden. 


> Soep Op Het Werk


  • Wilt u op een vaste dag in de week, soep op het werk, voor uw werknemers. Ik kan dit voor u verzorgen, inclusief soepketel, die u van mij kunt huren. Altijd huisgemaakt, verse producten. Vanaf 12  tot 40 personen.
  • U kunt kiezen, vegetarisch, vegan, of toch met vlees of vis.
  • Zie het "kopje" soepen voor ons assortiment.


> Horeca

  • Serveert u soep in uw cafe, horecabedrijf, ik kan u ontzorgen. Ik maak huisgemaakte verse soepen en kan ze gevacumeerd aan leveren, ook ingevroren is een optie. Mijn aanbod is groot en varieert met de seizoenen. Vraag naar de mogelijkheden. Zie voor ons assortiment aan soepen het kopje "soepen"

> Seizoens producten

  • Gedurende de seizoenen, maak ik vaak chutneys, verschillende zuren, zoals courgette-zoetzuur, ingelegde rode ui, atjar tjampoer. Maar ook zelfgemaakte siropen, zoals citroensiroop, vlierbloesemsiroop en lekkere huisgemaakte sambal, sambal brandal, sambal badjak. Ook mag ik mijn eigen zoete olijven, gemarineerd in een heerlijke dressing. Al deze producten gebruik ik ook voor de catering.