B A R T ' S  S O E P  &  Z O
- ( H ) e e r l i j k -

Griekse Stifado


Wie ooit in Griekenland is geweest, heeft het vast op de menukaart zien staan STIFADO, een heerlijk griekse gekruide stoofpot met rundvlees en uien, verfijnt met lekkere kruiden en rode wijn. Lekker met rijst, pasta en een vers afgebakken stokbroodje. En niet te vergeten een griekse salade. 

De ingredienten zijn, rundvlees, ui, knoflook, tomaat, runderbouillon, boter, kruiden, laurier.


1 liter € 12,95


Hollandse Hache

 1/2 liter  € 6,95 / 1 liter € 12,95  

Een goed gevulde hachee, goed gekruid, met peper, laurier en kruidnagels. Lekker met een aardappelpuree en rode kool. Met geduld gemaakt, veel tijd, om langzaam te stoven.

De ingrediënten zijn, doorregen runderlappen, ui, knoflook, runderbouillon, kruidnagels, laurier, peper, zout, spaanse peper, geklaarde roomboter, bloem

Allergenen, melk, gluten


Herfst stoofschotel (kha)

                                                                1/2 liter € 6,95 / 1 liter 21,95

Een heerlijke herfststoofschotel, gevulder dan de hachee, lekker met aardappelpuree, of probeer eens een knolselderij puree.

De ingrediënten zijn, geklaarde roomboter, doorregen runderlappen, bloem, sjalot, winterwortel, kastanjechampignons, laurier, rozemarijn, rode wijn, 

sojasaus, runderbouillon.

Allergenen, gluten, soja, melkBoeuf Bourguignon

1 LITER € 12,95

Een heerlijke winterse Franse stoofpot. Gestoofd in een stevige franse rode wijn, een goede huisgemaakte bouillon en het belangrijkste ingredient, tijd. Lekker met een aardappelpuree, of een pastinaak knolselderij puree.

Ingredienten, ui, rundvlees, bleekselderij, tomatenpuree, bloem van de windesheimer molen, bouillon, laurier, champignons, gerookt spek, knoflook, winter peen, peper, roomboter,

Allergenen, gluten, melk


Gehaktballen in jus

 per  2 stuks € 4,95 / 4 stuks € 8,95 

Een lekkere verse gehaktbal, gemaakt van half om half gehakt. De gehaktkruiden mix maak ik zelf. Natuurlijk liggen ze in een overheerlijke jus, op je te wachten. Lekker bij de warme maaltijd of heerlijk op een broodje, met mosterd of mayonaise.

De ingrediënten zijn, half om half gehakt, gehaktkruidenmix, ketjap, grove mosterd, paneermeel, geklaarde boter, runderbouillon.

Allergenen, gluten, soja


Pasteitjes met Gehaktvulling

per  2  stuks € 7,95 (250  gram per stuk)

Een Lekkere meatpie, in Australië te koop in cafés of op de straathoek. Een taartje gevuld met vlees, ui en lekkere kruiden. Je kunt ze zowel koud als 

warm eten, lekker bij de borrel, of bij de warme maaltijd met een lekkere salade erbij.

De ingrediënten zijn, geklaarde roomboter, ui, rundergehakt, maïzena, runderbouillon, tomaten, worcestershire saus, ketjap manis, kerrie, peper, zeezout, olijfolie.

Allergenen, gluten, soja, melkPasteitjes met Indonesische Rendang

per  2 stuks € 7,95 (250 gram per stuk)

Een Lekkere meatpie, in Australië te koop in cafés of op de straathoek. Dit pasteitje is gevuld, met lekker rundvlees, Indonesische kruiden, kokosmelk. Lekker pittig en kruidig.

De ingrediënten zijn, zonnebloem olie, ui, runderlappen, runderbouillon, knoflook, serehstengel, noten, laurier, gember, laos, kaneel, korianderzaad, komijn, ketjap manis, maïzena, peper, zeezout,.

Allergenen, gluten, soja, melk, noten

Stooflapjes in rijke jus

1/2 liter  € 6,95 / 1 liter € 12,95

Lekker gestoofde sukade lapjes, gestoofd op lage temperatuur, om ze lekker gaar te stoven. Ze worden geleverd in een rijke smaakvolle jus.

De ingrediënten zijn, sukadelapjes, ui, knoflook, wortel, prei, knolselderij, runderbouillon, kruidnagels, laurier, geklaarde roomboter, bloem

Allergenen, melk, gluten


Goulash Stoofschotel

1/2 liter  € 6,95 / 1 liter € 12,95

Lekkere Hongaarse runderstoof, een stoofpotje, welke uren nodig heeft om het vlees de juiste smaak en zachtheid te geven. 

De ingrediënten zijn, rundvlees, bloem, roomboeter, ui, tomatenpuree, laurier, karwijzaad, tijm, zwarte peper, runderbouillon, Hongaars paprikapoeder, pepertje, zeezout.

allergenen, melk, gluten


Puree van knolselderij en pastinaak

1/2 liter  € 4,95 / 1 liter € 8,95

 Een heerlijke puree, die goed past bij de stoofschotels, ter vervanging van de traditionele aardappel puree. Knolselderij en pastinaak passen prima in koolhydraatarme gerechten.

Allergenen, melk, gluten

De ingrediënten, knolselderij, pastinaak, creme-fraiche, mosterd, roomboter, peterselie en kruiden.

Allergenen, melk, mosterd


Stoofpeertjes in Rode Wijn 

1/2 liter  € 4,95 / 1 liter € 8,95

Mooi rood gestoofde peertjes, ze hebben een paar uur opgestaan in de rode wijn, bessensap, suiker en een kaneelstokje. Ze zien er lekker en gezellig uit, met het steeltje er nog aan. De saus is licht gebonden, ze zijn heerlijk bij een van de bovenstaande stoofschotels.

De ingrediënten zijn, peertjes (Gieser Wildeman), rode wijn, bessensap, kaneel, suiker, aardappelzetmeel.

Allergenen, gluten