B A R T ' S  S O E P  &  Z O
- ( H ) e e r l i j k -


H O E   W E R K T   H E T?


Bestellen

U kunt tot 11.00 uw bestelling achter laten, ik kan dan dezelfde dag de soep nog leveren. Alleen bij de Erwtensoep en de Goulashsoep heb ik meer tijd nodig, deze soepen zult een dag van te voren moeten bestellen. Besteld u voor een verjaardag, vergadering en heeft u meerdere liters nodig, bel dan even voor de mogelijkheden.

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn € 1,50, vanaf een bestelling van € 15,00, vervallen de bezorgkosten. Met oog op het coronavirus gaat de betaling compleet contactloos. De soep kan vers geleverd worden of ingevroren. Geef je voorkeur aan bij het bestellen! Wij bezorgen in Zwolle, Windesheim, Wijthem, Hattem en Laag-Zuthem en Nieuwleusen. Woon je wat verder weg? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

afhalen

Naast bezorgen kunt u er ook voor kiezen om de soep af te halen in Zwolle. Bij afhalen geldt er een minimale afname van twee liter soep. Geef hierbij ook van te voren aan of u de soep vers of ingevroren wil ontvangen. Ook bij het afhalen gaat de betaling vanwege het coronavirus geheel contactloos. Neem voor het afhalen van soep contact met ons op. Belangrijk: u kunt tot maximaal één dag van te voren bestellen.

 verkooppunten

Eens in de zoveel tijd staan wij op een markt of braderie, waar u ook onze soep kunt aanschaffen. Zie hieronder een overzicht van de aankomende data waarop u de soep in real life kunt aanschaffen. Belangrijk: u kunt maximaal één dag van te voren bestellen.

Hof van Breecamp

Barts Soep & Zo, levert ook soep aan de voedselcoöperatie, hof van breecamp, kijk op https://hofvanbreecamp.nl voor de mogelijkheden.

13 april (2e paasdag), Zeewolde
Op 13 april zijn wij te vinden bij de 'Quarantaine Drive-Through in Zeewolde. Hier worden de Quarantaine pakketten verkocht, waar wij een groot deel van onze verse ingrediënten vandaan halen. Hier verkopen wij enkel onze Hollandse groentesoep, tomatensoep, aspergesoep en champignonsoep. De prijzen zijn te vinden bij 'Onze Soepen'. Neem contact met ons op om alvast soep te reserveren want op = op! Adres:  Wulpweg 33, 3897LW Zeewolde.
Bekijk ons ook eens op Facebook of Instagram!

Website gemaakt door Julia Bartelink