B A R T ' S  S O E P  &  Z O
- ( H ) e e r l i j k -


H O E   W E R K T   H E T?


Bestellen

Alle soepen en gerechten worden vers gemaakt, dat maakt dat u een dag van te voren moet bestellen. Wilt u een bestelling voor dezelfde dag, bel mij voor de mogelijkheden. Besteld u voor een verjaardag, vergadering en heeft u meerdere liters nodig, bel dan even voor de mogelijkheden. (0633105863) 

Borrelplanken en soepbuffetten, moet u verder van te voren bestellen. Wij denken graag moet u mee, heeft u zelf een idee voor een buffet, feestje, thema, bel en wij denken graag met u mee.BEZORGEN

De bezorgkosten zijn € 4,50 binnen Zwolle, bestellingen buiten Zwolle € 6,50, vanaf een bestelling van € 25,00, vervallen de bezorgkosten binnen Zwolle. Met oog op het coronavirus gaat de betaling contactloos, u kunt bij ons pinnen. De soep kan vers geleverd worden of ingevroren. Geef je voorkeur aan bij het bestellen! Wij bezorgen in Zwolle, Windesheim, Wijthem, Hattem en Laag-Zuthem en Nieuwleusen. Woon je wat verder weg? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Halve liters kunt u alleen per twee, dezelfde soepen bestellen.  


afhalen

Naast bezorgen kunt u er ook voor kiezen om de soep af te halen in Zwolle. Geef hierbij ook van te voren aan of u de soep vers of ingevroren wil ontvangen. Ook bij het afhalen gaat de betaling vanwege het coronavirus geheel contactloos, u kunt bij ons pinnen. Neem voor het afhalen van soep contact met ons op. 

 


Bekijk ons ook eens op Facebook of Instagram!

Website gemaakt door Julia Bartelink